MICROSOFT 365 -KOULUTUKSET!

Me haluamme auttaa sinua ja organisaatiotasi tuottavammaksi ja tehokkaammaksi M365 -maailmassa, joten laitoimme käyntiin 6-osainen koulutussarjan. Yhden koulutuksen hinta organisaatiolle on 129€ (+ alv 24%) ja se sisältää koulutuksen (online), koulutustallenteen, 30 minuutin konsultoinnin, 20h digivalmennusta sekä tietenkin 100% Tyytyväisyystakuun. Me olemme toimittaneet yli 200 000 käyttäjää 365-palveluihin ja teemme viikoittain n. 70 kpl 365-palveluihin liittyvää kohtaamista. Koulutamme aina innostavasti ja asiakaslähtöisesti. Katso alta aiheet ja lähde mukaan!

KOULUTUKSET: Tarkat tiedot alempana! Klikkaa otsikoita!

TIETOTURVALLINEN VIESTINTÄ

Tässä koulutuksessa emme keskity pelkästään Microsoft 365 -ominaisuuksiin, vaan tässä opetetut keinot ja tavat toimivat myös muissa ympäristöissä. Tätä koulutusta voisikin kutsua tietotyöläisen tietoturvavalmennukseksi, sillä käymme läpi kaikki ne asiat, mitä jokaisen käyttäjän tulisi tietoturvallisesta viestinnästä tietää.

6.10.2020 klo. 9:00 - 11.30

Tässä koulutuksessa rakennamme yhdessä modernin Intranetin ja käymme läpi, mitä sellaisen suunnitteleminen ja rakentaminen edellyttää. Käytämme ainoastaan Sharepoint Onlinen sisäänrakennettuja työkaluja, joten vastaavan Intranetin rakentaminen on mahdollista missä tahansa Microsoft 365 -ympäristössä.


20.10.2020 klo. 9:00 - 12:00

Tässä koulutuksessa käsittelemme, mitä kaikkea Microsoft 365 konkreettisesti tarjoaa. Näytämme, mitä palvelusta löytyvillä eri ratkaisuilla voi oikeassa elämässä tehdä. Tutustumme kaikkiin sovelluksiin ja annamme aikaa erityisesti niille, jotka jäävät usein parrasvaloissa paitsioon.


3.11.2020 klo. 9:00 - 11.30

Tässä koulutuksessa keskitymme erityisesti siihen, miten saatavilla olevat työkalut toimivat oman työn johtamisessa ja tehtävienhallin-nassa. Käsittelemme koulutuksessa parhaita käytäntöjä kumpaankin aihealueeseen, sekä käymme läpi miten Microsoft To Do ja Planner toimivat käytännössä. Esittelemme myös, miten molemmat tulevat osaksi Teamsin sisälle tullutta
Tasks-sovellusta.


17.11.2020 klo. 9:00 - 11.30

TEAMS KOKOUSKÄYTÄNNÖT

Ketterästi kokoustamaan! Tässä koulutuksessa opitaan virtuaalisen kokoustamisen parhaat käytännöt. Kokoustamisen täytyy olla sujuvaa, tehokasta ja fiksua kaikille osallistujille. Tässä koulutuksessa saat vinkit, joilla onnistut aina!


1.12.2020 klo. 9:00 - 11.30

Tässä koulutuksessa rakennamme yhdessä pelikirjan pala palalta ja saat koulutuksen jälkeen käyttöösi pohjan, johon voit rakentaa oman organisaatiosi pelikirjan. Pelisääntöjä tehtäessä on hyvä muistaa, että jokainen organisaatio on uniikki, joten jokaisen tulisi miettiä asiat juuri oman organisaationsa kannalta.


15.12.2020 klo. 9:00 - 11.30

Lähde mukaan Digikuun koulutuksiin! Nyt koko organisaatiolle tiistaiaamun innostavat koulutukset hintaan
129€ (+ alv 24%) /koulutus !

Tiistaiaamujen innostavin koulutushetki!

Digikuun Villen koulutus ei jätä ketään kylmäksi! Käytä tiistaiaamusi hyödyllisesti kouluttautuen 2,5 tuntia valitsemastasi ja ennen kaikkea tarvitsemastasi aiheesta. Lupaamme, että koulutushetki on energinen ja antaa enemmän kuin ottaa. Saat ajankohtaisia ja käytännöllisiä vinkkejä, joilla työpäiväsi tuottavuuskin saadaan nousuun! Kerromme seuraavaksi, miksi juuri nyt kannattaa lähteä mukaan!

Miksi lähteä mukaan koulutukseen?

Löydät uusia ideoita, ajatuksia ja tukea oman osaamisen kehittämiseen

Olemme pitäneet useita satoja vastaavia koulutuksia eri yrityksille ja eri käyttöönoton tai hyödyntämisen vaiheessa oleville henkilöille ja tiedämme kokemuksesta sen, että koulutuksessamme saat paljon uusia ideoita, ajatuksia, käytännön vinkkejä ja tukea oman osaamisesi kehittämiseen. 

Vinkit ovat aina käytännönläheisiä kummuten Digikuun ja asiakkaidemme arjesta ollen näin sellaisia, että voit hyödyntää niitä välittömästi koulutuksen jälkeen. Koulutuksessa ei keskitytä esittelemään tai markkinoimaan M365:sta, vaan opettelemaan käytännönläheisesti sen tehokasta hyödyntämistä arjessa. 

Saat pääsyn Digikuun päivittyviin Digivalmennuksiin vuodeksi

Digikuu tuottaa, päivittää ja kehittää M365:n liittyviä Digivalmennuksia. Tarjoamme kaikille koulutukseemme osallistuville maksuttoman pääsyn kaikkiin, nykyisiin ja tuleviin, Digivalmennuksiimme (n. 20 tuntia materiaalia, loppukäyttäjälle suunnattuna) vuoden ajaksi.

Digivalmennukset sisältävät paljon materiaalia käyttäjäystävällisesti 365-ekosysteemin parhaista käyttötavoista. Nämä materiaalit toimivat hyvänä tukena virtuaalikoulutuksille.

30 minuutin maksuttoman konsultoinnin

Tiedämme kokemuksesta sen, että koulutuksen jälkeen herää usein kysymyksiä, joihin olisi mukavaa saada vastauksia ilman tuntien googlettelua.

Tarjoammekin siis kaikille koulutukseen osallistuneille mahdollisuuden varata Digikuulta 30 minuuttia asiantuntijamme virtuaalista aikaa, jolloin voimme auttaa sinua ja vastata kysymyksiisi. 

Koulutukset järjestetään tiistaisin
klo. 9:00 - 11:30!

Siis 2,5 h koulutus, digivalmennusta ja konsultaatiota vain hintaan 129€?

Me tiedämme, että myymme tätä ihan pilkkahintaan. 129 euroa koulutuksesta ja digivalmennuksesta koko organisaatiolle on pieni hinta siihen nähden, mitä kaikkea koulutuksesta tarttuu mukaan ja mitä sen avulla voi kehittää. Nyt me haluamme kuitenkin auttaa mahdollisimman monia yrityksiä tehokkaammaksi ja ketterämmäksi M365-maailmassa. Lähde siis meidän matkaan opiskelemaan ja tutkailemaan! Me lupaamme, että näissä koulutuksissa et tylsisty.

Koulutusten aikataulut:

8:30 Digikuun tekninen tuki on tarvittaessa käytettävissä

8:45 Voit liittyä koulutukseen ja varmistaa tekniikan toimivuuden.

9:00 Koulutus alkaa, tervetuloa mukaan!

9:15 Ensimmäinen osuus päivän aiheesta

10:00 Lyhyt tauko, kahvi- ja teekuppien täyttö

10:15 Toinen osuus päivän aiheesta

11:25 Kiitos! Koulutus päättyy

Koulutuksen aikana voit esittää kysymyksiä ja myös koulutuksen jälkeen olemme varanneet reippaasti aikaa mahdollisille jatkokysymyksille. (Poikkeus Intranet -koulutuksessamme, jonka kesto on 3h.)

Koulutuksen pitää Ville Kankare (Digikuu Oy)

Villellä on takana satoja koulutuksia, workshoppeja sparrauksia ja muita ihan mahtavia tilaisuuksia, joissa organisaatioita ja yksittäisiä käyttäjiä on autettu eteenpäin matkalla kohti fiksumpaa työelämää. 

Ville saa erityisesti kiitostaan innostavasta esityksestä ja siitä, että asiat esitetään yksinkertaisesti, ilman turhaa "kikkailua".

Oppinsa Ville on hakenut kokemuksen kautta ja elää sekä työskentelee kuten myös opettaa. 

Jos haluat kuulla pilvimaailmaan uutuuksista niin nappaa Villestä koppi myös Linkedinissä: https://kuu.fyi/ville

Villen koulutuksista sanottua:

"Kivasti esitetty perusteet"

"Mahtava esitys, innostava ja positiivinen!"

"Villen tapa esittää asioita on inspiroiva"

"Selkeä opastus, helppo seurata"

Kouluttaja on erittäin innostava ja tuo asiat esille sillä tavalla että ne varmasti tulevat myös käyttöön.

Tietoturvallinen viestintä

Etätyöskentelyn lisääntyessä työn tekemisen paikat ja tavat uudistuvat. Ihmiset tekevät töitään paikoista, joissa niitä ei ole aikaisemmin tehty. Tämä asettaa tietoturvalliseen viestintään aivan uudenlaisia haasteita. Sellaisia, joita ei ole aikaisemmin osattu edes kouluttaa tai ajatella. Tässä valmennuksessa käymme lävitse tietoturvallisen viestinnän perusteet. Tutustumme tietotyötä tekevään työntekijään kohdistuviin tietoturvauhkiin ja käymme lävitse, miten pystyt käyttäjänä tunnistamaan ne. Näytämme vaihe vaiheelta erilaiset kalastelutekniikalta ja opetamme, miten varautua niihin.

Tässä koulutuksessa emme keskity pelkästään Microsoft 365 -ominaisuuksiin, vaan tässä opetetut keinot ja tavat toimivat myös muissa ympäristöissä. Tätä koulutusta voisikin kutsua tietotyöläisen tietoturvavalmennukseksi, sillä käymme lävitse kaikki ne asiat, mitä jokaisen käyttäjän tulisi tietoturvallisesta viestinnästä tietää.

Koulutus sisältää:

Fyysinen tietoturva

 • Mitä tarkoitetaan fyysisellä tietoturvalla?
 • Työskentely toimiston ulkopuolella
 • Langattomat verkot
 • Laitteiden ja tietojen tallessa pitäminen
 • Ylimääräiset kuuntelijat
 • Työskentely julkisilla paikoilla this area

Digitaalinen tietoturva

 • Mitä on tietojenkalastelu ja miksi sitä tehdään?
 • Esimerkkejä tietojenkalastelusta
 • Miten tunnistan tietojenkalastelun?
 • Miten varaudun ja ehkäisen tietojenkalastelua? mm. salasanojen hallinta
 • Mitä jos minut onnistuttiin kalastelemaan?
 • Tietoturvan tärkeimmät palikat ja miten niitä kannattaa käyttääour text in this area

Vinkit tietoturvalliseen tulevaisuuteen

 • Miten voin olla varma, että kyseessä on tietojenkalastelu?
 • Jos jokin näyttää liian hyvältä, se luultavasti on sitä
 • Parhaimmat käytännön vinkit suojautumiseenput your text in this area

"Näin teet intranetin kolmessa tunnissa!"

Modernien intranettien maailmassa on viime aikoina tapahtunut suuria mullistuksia. Nykyään toimivan, viestinnällisen ja houkuttelevan Intranetin rakentaminen ei vaadi enää kymppitonnien projektia tai esimerkiksi koodiin turvautuvaa ratkaisua.

Tässä koulutuksessa rakennamme yhdessä modernin Intranetin ja käymme lävitse mitä sellaisen suunnitteleminen ja rakentaminen edellyttää. Käytämme ainoastaan Sharepoint Onlinen sisäänrakennettuja työkaluja, joten vastaavan Intranetin rakentaminen on mahdollista missä tahansa Microsoft 365 -ympäristössä.

Koulutus sisältää:

 • Mikä on moderni Intranet, mitä siinä olisi hyvä huomioida 
 • Intranetin suunnittelu - mistä aloittaisin?  
   
 • Tekninen toteutus - miten Intranet perustetaan ja mitä siinä on hyvä huomioida  
 • Yksi sivustokokoelma vai hubisivustot - vaihtoehdot tutuksi ja miten valitsen oikein
 • Sharepointin työkalut ja toiminnot tutuksi!  
 • Rakenteen (navigointi) suunnittelu ja testaus  
 • Visuaalinen ilme - sivuista omaan brändiin sopivia  
 • Etusivun suunnittelu  
 • Sivujen rakentaminen ja sisällöntuotanto 
 • Huomioita sisällöntuotannosta, tiedostokeskeisyydestä kohti sisältökeskeisyyttä  
 • Mobiilikäyttö 
 • Käyttöoikeudet
 • Intranetin jalkautus - miten intranet otetaan käyttöön  
 • Intranetin jatkokehitys - miten tästä eteenpäin 

M365 tutuksi!

Microsoft 365 on Suomen suosituin toimistoviestintä- ja yhteistyöalusta. Palvelusta löytyy ratkaisut erilaisiin tarpeisiin ja tässä koulutuksessa käymme lävitse mitä kaikkea konkreettisesti Microsoft 365 tarjoaa ja mitä niillä voi oikeassa elämässä tehdä.  

Tutustumme kaikkiin sovelluksiin ja annamme aikaa erityisesti niille, jotka jäävät usein parrasvaloissa paitsioon. Tässä koulutuksessa siis opit, mitä kaikkea Microsoft 365 sisältää ja mitä sen sovelluksilla voi tehdä.  

Ilmoittaudu mukaan!

Koulutus sisältää:

 • Mikä on Microsoft 365 
 • Miten sitä voi käyttää, miten se toimii  

Kaikki sovellukset tutuksi käytännönläheisten käyttötapausten ja vinkkien avulla:

 • Bookings: Ajanvaraus  
 • Delve: Älykäs haku  
 • Forms: Lomakkeet ja kyselyt  
 • Lists: Listat  
 • MyAnalytics: Omien työtapojen analytiikka  
 • OneDrive: Omat tiedostot 
 • OneNote: Digitaaliset muistiinpanot  

 • Outlook: Sähköposti 
 • Planner: Ryhmien tehtävienhallinta  
 • Power Apps: Sovelluskehitys  
 • Power Automate: Työnkulut ja automaatiot 
 • Sharepoint: Intranet ja tiedostot  
 • Stream: Videot  
 • Sway: Interaktiiviset esitykset  
 • Teams: Tiimien ja ryhmien työskentely, kokoukset ja pikaviestit 
 • To Do: Omien tehtävienhallinta  
 • Whiteboard: Digitaalinen "fläppitaulu"  
 • Yammer: Yhteisöt  
 • Microsoft Search: Haku  
 • Mitäs sitä pitikään mihinkin käyttää  
 • Miten Microsoft 365 sovellukset otetaan fiksusti käyttöön ja osaksi työpäivää  

Tuottavuusratkaisut

Maailman laajimpana tuottavuustyökalujen ekosysteeminä Microsoft 365 tarjoaa monipuoliset työkalut oman työn hallintaan ja johtamiseen. Tässä koulutuksessa keskitymme erityisesti siihen, miten saatavilla olevat työkalut toimivat oman työn johtamisessa ja tehtävienhallinnassa.

Käsittelemme koulutuksessa parhaita käytäntöjä kumpaankin aihealueeseen, sekä käymme lävitse miten Microsoft To Do ja Planner toimivat käytännössä. Esittelemme myös, miten molemmat tulevat osaksi Teamsin sisälle tullutta Tasks-sovellusta.

Ilmoittaudu mukaan!

Koulutus sisältää:

Oman työn johtaminen ja tehtävät

 • Peruspalikat oman työn johtamiseen
 • Jokaiselle löytyy toimiva malli
 • Perusteet oman työn johtamiseen (etänä)
 • Parhaat käytännöt tehtävienhallintaan ja vaihtoehtojen esittelyxt in this area

Microsoft To Do

 • Mikä on Microsoft To Do ja mihin se on tarkoitettu
 • To Do:n käyttöliittymä ja käyttötavat tutuksi
 • Perusominaisuudet omien tehtävienhallinnassa ja työn johtamisessa
 • Edistyneet ominaisuudet ja mahdollisuudet tutuksi
 • To Do käytännössä - miten se toimii parhaiten arjessa
 • To Do tulevaisuudessa - käymme lävitse mitä To Do sovellukseen on tulossatext in this area

Microsoft Planner

 • Mikä on Planner ja mihin se on tarkoitettu
 • Plannerin käyttöliittymä ja käyttötavat tutuksi
 • Tiimien tehtävienhallinta pähkinänkuoressa - mitä kannattaa huomioida ennen Plannerin käyttöönottoa
 • Plannerin perusominaisuudet ja peruskäyttö
 • Plannerin mahdollisuudet ja edistyneen käytön ominaisuudet
 • Oikean elämän esimerkkejä Plannerin käyttötapauksista - missä se toimii ja missä ei
 • Planner tulevaisuudessa - mitä uutta siihen on tulossaut your text in this area

Teams ja fiksu kokoustaminen

Monella meistä on kokemuksia virtuaalisesta kokoustamisesta. Olemme olleet osana kokousta tai jopa järjestämässä sellaista. Olemme siis kokeneet sen, että virtuaalikokoustaminen on kaikkea muuta kuin tehokasta.

Ihmisillä on työskennellessään teknisiä ongelmia, äänet eivät kuulu ja kuva ei näy. Yksi syö lounastaan ja toinen keskittyy tekemään kokouksen aikana kaikkea muuta. Tässä valmennuksessa opitaan keinot, joilla kokoustaminen näyttää jatkossa erilaiselta.

Koulutus sisältää:

 • Ketterästi kokoustamaan - mitkä ovat haasteet, joita virtuaalikokoukseen yleensä liittyy
 • Ennen yhtäkään kokouskutsua - miten kokouskutsun lähettämiseen kannattaa valmistautua

 • Kokouskutsun luominen (selain, Teams-sovellus, Outlook ja mobiililaite)
 • Vinkit tehokkaan kokouskutsun luomiseen - miten kokous kannattaa aikatauluttaa ja mitä tietoja kokouskutsussa olisi hyvä mainita
 • Miten osallistun kokoukseen - mitä laitteita se vaatii
 • Kokoukseen liittymisen monet mahdollisuudet - käymme lävitse kaikki tavat liittyä Teams-kokoukseen ja varmistamme, että laitteiden määrittäminen sujuu ongelmitta
 • Kokoukseen osallistuvan toiminnot - mitä kaikkea osallistuja voi kokouksessa tehdä ja miten omaa kokouskokemusta hallitaan

 • Kokouksen roolit tutuksi - millaisia rooleja ja oikeuksia kokouksiin liittyy
 • Kokouksen hallinta ja toiminnot kokouksen aikana - miten esittäjät voivat hallinnoida kokouskokemusta
 • Sisällönjako kokouksiin - vaihtoehdot ja parhaat käytännöt: mitä jaetaan ja milloin
 • Kokouksen tallentaminen ja tallenteen jakaminen
 • Parhaat käytännöt virtuaalikokouksiin - mitä kannattaa huomioida, jotta kokoustaminen on sujuvaa ja fiksua kaikille osallistujille
 • Kokoustamisen huoneentaulu: 10 vinkkiä, joilla onnistut aina

Teamsin pelisäännöstö

Teamsin käyttöönoton osalta yksi tärkeimmistä kokonaisuuksista on organisaation yhteisten pelisääntöjen luominen. Pelikirjan avulla nykyiset ja tulevat työntekijät on mahdollista kouluttaa yhteiseen tapaan tehdä töitä, sen sijaan, että jokainen luo itselleen vähän omanlaisensa.  

Pelikirjan tarkoitus ei ole olla käskevä, eikä sen tule perustua isoihin rajoituksiin. Sen on tarkoitus toimia auttavana dokumenttina, josta käyttäjät voivat kerrata esimerkiksi sen, mitä tiimien nimeämisestä ja perustamisesta on sovittu.  

Tässä koulutuksessa rakennamme yhdessä pelikirjan pala palalta ja saat koulutuksen jälkeen käyttöösi pohjan, johon voit rakentaa oman organisaatiosi pelikirjan. Pelisääntöjä tehtäessä on hyvä muistaa, että jokainen organisaatio on uniikki, joten jokaisen tulisi miettiä asiat juuri oman organisaationsa kannalta.  

Koulutus sisältää:

 • Miksi Teamsin pelikirja tarvitaan
 • Mitä pelikirjassa pitäisi vähintään olla  
 • Jokainen organisaatio on erilainen - miten mietit pelikirjan omalta kannaltasi  
 • Pelikirjan rakennuspalikat - miten pelikirja rakennetaan ja mitä siinä on hyvä huomioida

Hyväksi todetut käytännöt ja vaihtoehdot pelisääntöihin:

 • Elinkaari 
 • Nimeäminen 
 • Omistajuus 
 • Tiimien rakenne   
 • Sovellukset  
 • Viestit 
 • Keskustelut  
 • Kokoukset  
 • Hallinta  
 • Oman pelikirjan rakentaminen - miten pelikirja tehdään ja miten se kannattaa jalkauttaa  

Ja mitäs se koulutus sitten sisältikään?

Kouluttajan vetämän koulutuksen (Online)
Koulutus pidetään virtuaalisesti (Online) ja tämän 2,5 tunnin tilaisuuden aikana Ville opettaa sinulle kaiken sen, mitä sinun kannaltasi on tärkeää koulutuksen aiheesta tietää. Ville jos joku tietää ajankohtaisimmatkin päivitykset sekä parhaat tavat käyttää M365 sovelluksia.

Koulutustallenteen koulutuksen jälkeen
Koulutuksen jälkeen saat koulutuksesta myös tallenteen, joka on käytettävissä ilman aikarajoituksia. Voit siis aina palata myöhemmin siihen, mitä koulutuksessa puhuttiin ja miten asiat siinä esitettiin. Tallenne toimii myös silloin, jos jostakin syystä joudut jättämään koulutuksen kesken.

Pääsyn Digikuun päivittyviin Teams Digivalmennuksiin vuodeksi
Digikuu tuottaa, päivittää ja kehittää M365:n liittyviä Digivalmennuksia. Tarjoamme kaikille koulutukseemme osallistuville maksuttoman pääsyn kaikkiin, nykyisiin ja tuleviin, Digivalmennuksiimme (n. 20 tuntia materiaalia, loppukäyttäjälle suunnattuna) vuoden ajaksi. Digivalmennukset sisältävät paljon materiaalia käyttäjäystävällisesti 365-ekosysteemin parhaista käyttötavoista. Nämä materiaalit toimivat hyvänä tukena virtuaalikoulutuksille. Vuoden jälkeen valmennusten käyttöoikeudet poistuvat käytöstä automaattisesti eli käyttäjänä sinun ei tarvitse siis tehdä mitään. Saat ohjeet valmennusten aktivoimiseksi sähköpostitse koulutuksen jälkeen.

30 minuutin maksuttoman konsultoinnin
Tiedämme kokemuksesta sen, että koulutuksen jälkeen herää usein kysymyksiä, joihin olisi mukavaa saada vastauksia ilman tuntien googlettelua. Tarjoammekin siis kaikille koulutukseen osallistuneille mahdollisuuden varata Digikuulta 30 minuuttia asiantuntijamme virtuaalista aikaa, jolloin voimme auttaa sinua ja vastata kysymyksiisi. 

100% Tyytyväisyystakuu
Kaikessa Digikuun tekemisessä on nyt ja jatkossa 100 % Tyytyväisyystakuu. Mikäli et ole tyytyväinen koulutuksen sisältöön tai koet, ette saanut sitä mitä koulutukselta odotit niin sinun ei tarvitse myöskään maksaa laskua. Ohjeet Tyytyväisyystakuun käyttämisestä saat sähköpostitse. 

Uusia ideoita, ajatuksia ja tukea oman osaamisen kehittämiseen
Olemme pitäneet useita satoja vastaavia koulutuksia eri yrityksille ja eri käyttöönoton tai hyödyntämisen vaiheessa oleville henkilöille ja tiedämme kokemuksesta sen, että koulutuksessamme saat paljon uusia ideoita, ajatuksia, käytännön vinkkejä ja tukea oman osaamisesi kehittämiseen. Vinkit ovat aina käytännönläheisiä kummuten Digikuun ja asiakkaidemme arjesta ollen näin sellaisia, että voit hyödyntää niitä välittömästi koulutuksen jälkeen. Koulutuksessa ei keskitytä esittelemään tai markkinoimaan M365:sta, vaan opettelemaan käytännönläheisesti sen tehokasta hyödyntämistä arjessa. 

Microsoft 365 -koulutukset:

Ilmoittaudu mukaan myynti@databros.fi

Koulutuksen hinta (129 euroa + alv 24%).
Databros Services Oy hoitaa laskutuksen.  

Ilmoittautuminen on mahdollista perua kuluitta viikko ennen koulutusta, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Olethan tällaisessa tilanteessa yhteydessä Databrosiin.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää koulutukseen liittyen voit olla siitä yhteydessä osoitteeseen myynti@databros.fi tai puhelimitse numeroon +358 20 764 1200.

Myös Databros yhteyshenkilöt antavat mielellään lisätietoa:

Mika Haikola                                mika.haikola@databros.fi
Kimmo Kivimäki                          kimmo.kivimaki@databros.fi
Kai Koskinen                                kai.koskinen@databros.fi
Petri Koskinen                             petri.koskinen@databros.fi
Antti Hemminki                          antti.hemminki@databros.fi