DIGIKUU ESITTÄÄ

Microsoft 365 -koulutus: Tietoturvallinen viestintä

Opi tunnistamaan tietojenkalastelu ja suojaudu! Näillä opeilla pääset aloittamaan matkan kohti tietoturvallista tulevaisuutta!

Tiistaiaamujen innostavin koulutushetki!

Digikuun Villen koulutus ei jätä ketään kylmäksi! Tässä koulutuksessa opit tietoturvallisesta viestinnästä kaikki ne asiat, jotka jokaisen käyttäjän tulisi tietää ja osata. Opetamme sinut tunnistamaan tietoturvauhat sekä varautumaan niihin. Hyppää siis mukaan tähän kaikille tarpeelliseen koulutukseen!

Onko tietoturvajutut yrityksessäsi vielä vähän vinksallaan? Kohta ei!

Laitetaan yhdessä fyysinen tietoturva kuntoon!

Opit mitä tarkoitetaan fyysisellä tietoturvalla ja kuulet, miten työskentely toimii toimiston ulkopuolella. Ymmärrät ottaa huomioon langattomat verkot, laitteiden ja tietojen tallessa pitämisen sekä ylimääräiset kuuntelijat. Opit, miten työskentely toimii julkisilla paikoilla.

Saat kaiken tarpeellisen tiedon digitaalisesta tietoturvasta!

Koulutuksessa opit, mitä on tietojenkalastelu ja miksi sitä tehdään (+ esimerkit tietojenkalastelusta). Saat vinkit, miten tunnistaa tietojenkalastelu, miten varautua siihen ja miten ehkäistä sitä, mm. salasanojen hallinnalla. Näytämme mitä tehdä, jos kalastelu osuu omalle kohdalle sekä esittelemme tietoturvan tärkeimmät palikat sekä niiden käytön.

Vinkit tietoturvalliseen tulevaisuuteen

Kerromme miten voit olla varma, että kyseessä on tietojenkalastelu sekä annamme parhaimmat käytännön vinkit suojautumiseen.

Jos jokin näyttää liian hyvältä, se luultavasti on sitä

Ilmoittautuessasi saat:

Kaiken tämän ja paljon enemmän. Uusia ideoita, ajatuksia ja tukea oman osaamisen kehittämiseen

KOULUTTAJAN VETÄMÄN KOULUTUKSEN

(ONLINE KOULUTUS + TALLENNE)

2,5 tuntinen koulutus kahvitaukoineen on juuri sopiva aika oppia tietoturvan salat.

PÄÄSYN DIGIKUUN PÄIVITTYVIIN DIGI-VALMENNUKSIIN

 • Nämä digivalmennukset toimivat hyvänä tukena koulutuksesta saamillesi opeille ja vinkeille, mutta eivät tietenkään korvaa koulutussisältöjä. Tämä kaikki on siis VAIN PLUSSAA!

30 MINUUTIN MAKSUTTOMAN KONSULTOINNIN

Me mielellään sparraillaan ja tuodaan omaa näkemystämme ja kokemustamme auttamaan arjen haasteissa. Voitte siis varata yrityksellenne maksuttoman 30 minuutin konsultoinnin koulutuksen jälkeen.

100% TYYTYVÄISYYS-TAKUUN

Kaikessa Digikuun tekemisessä on nyt ja jatkossa 100 % Tyytyväisyystakuu.

Koulutus järjestetään
Tiistaina 6.10. kello
9:00 - 11:30.

Miksi lähteä mukaan?

Etätyöskentelyn lisääntyessä työn tekemisen paikat ja tavat uudistuvat. Ihmiset tekevät töitään paikoista, joissa niitä ei ole aikaisemmin tehty. Tämä asettaa tietoturvalliseen viestintään aivan uudenlaisia haasteita. Sellaisia, joita ei ole aikaisemmin osattu edes kouluttaa tai ajatella. Tässä valmennuksessa käymme lävitse tietoturvallisen viestinnän perusteet. Tutustumme tietotyötä tekevään työntekijään kohdistuviin tietoturvauhkiin ja käymme lävitse, miten pystyt käyttäjänä tunnistamaan ne. Näytämme vaihe vaiheelta erilaiset kalastelutekniikalta ja opetamme, miten varautua niihin.

Tässä koulutuksessa emme keskity pelkästään Microsoft 365 -ominaisuuksiin, vaan tässä opetetut keinot ja tavat toimivat myös muissa ympäristöissä. Tätä koulutusta voisikin kutsua tietotyöläisen tietoturvavalmennukseksi, sillä käymme lävitse kaikki ne asiat, mitä jokaisen käyttäjän tulisi tietoturvallisesta viestinnästä tietää.

KATSO KAIKKI TULEVAT KOULUTUKSET TÄÄLTÄ!

Koulutus sisältää:

Fyysinen tietoturva

 • Mitä tarkoitetaan fyysisellä tietoturvalla?
 • Työskentely toimiston ulkopuolella
 • Langattomat verkot
 • Laitteiden ja tietojen tallessa pitäminen
 • Ylimääräiset kuuntelijat
 • Työskentely julkisilla paikoilla

Digitaalinen tietoturva

 • Mitä on tietojenkalastelu ja miksi sitä tehdään?
 • Esimerkkejä tietojenkalastelusta
 • Miten tunnistan tietojenkalastelun?
 • Miten varaudun ja ehkäisen tietojenkalastelua? mm. salasanojen hallinta
 • Mitä jos minut onnistuttiin kalastelemaan?
 • Tietoturvan tärkeimmät palikat ja miten niitä kannattaa käyttää

Vinkit tietoturvalliseen tulevaisuuteen

 • Miten voin olla varma, että kyseessä on tietojenkalastelu?
 • Jos jokin näyttää liian hyvältä, se luultavasti on sitä
 • Parhaimmat käytännön vinkit suojautumiseen

ERIKOISTARJOUS

No mitä se sitten maksaa?

Nämä kaikki organisaatiollesi hintaan 129€ (+ alv 24%)

Ilmoittaudun mukaan!

Koulutuksen hinta 129 euroa (+ alv 24 %) laskutetaan organisaatiolta yhdessä erässä ilmoittautumisen jälkeen.

Koulutuksen aikataulu:

8:30 Digikuun tekninen tuki on tarvittaessa käytettävissä

8:45 Voit liittyä koulutukseen ja varmistaa tekniikan toimivuuden.

9:00 Koulutus alkaa, tervetuloa mukaan!

9:15 Ensimmäinen osuus päivän aiheesta

10:00 Lyhyt tauko, kahvi- ja teekuppien täyttö

10:15 Toinen osuus päivän aiheesta

11:25 Kiitos! Koulutus päättyy

Koulutuksen aikana voit esittää kysymyksiä ja myös koulutuksen jälkeen olemme varanneet reippaasti aikaa mahdollisille jatkokysymyksille.

Katso kaikki tulevat koulutukset täältä!

Löydät seuraavien koulutusten esittelyt alta:

KATSO KAIKKI TULEVAT KOULUTUKSET TÄÄLTÄ!

Koulutuksen pitää Ville Kankare (Digikuu Oy)

Villellä on takana satoja koulutuksia, workshoppeja sparrauksia ja muita ihan mahtavia tilaisuuksia, joissa organisaatioita ja yksittäisiä käyttäjiä on autettu eteenpäin matkalla kohti fiksumpaa työelämää. 

Ville saa erityisesti kiitostaan innostavasta esityksestä ja siitä, että asiat esitetään yksinkertaisesti, ilman turhaa "kikkailua".

Oppinsa Ville on hakenut kokemuksen kautta ja elää sekä työskentelee kuten myös opettaa. 

Jos haluat kuulla pilvimaailmaan uutuuksista niin nappaa Villestä koppi myös Linkedinissä: https://kuu.fyi/ville

Villen koulutuksista sanottua:

"Kivasti esitetty perusteet"

"Mahtava esitys, innostava ja positiivinen!"

"Villen tapa esittää asioita on inspiroiva"

"Selkeä opastus, helppo seurata"

Kouluttaja on erittäin innostava ja tuo asiat esille sillä tavalla että ne varmasti tulevat myös käyttöön.

Tervetuloa mukaan!

Koulutus järjestetään virtuaalisesti Tiistaina 6.10. kello 9:00 - 11:30.

Ilmoittaudun mukaan!

Koulutuksen hinta on 129 euroa (+ alv 24 %) ja se laskutetaan organisaatiolta yhdessä erässä ilmoittautumisen jälkeen.

Mitä se koulutus sitten pitää käytännössä sisällään?

Kouluttajan vetämän koulutuksen (Online)
Koulutus pidetään virtuaalisesti (Online) ja tämän 2,5 tunnin tilaisuuden aikana Ville opettaa sinulle kaiken sen, mitä sinun kannaltasi on tärkeää tietoturvallisesta viestinnästä tietää. Ville jos joku tietää ajankohtaisimmatkin päivitykset sekä parhaat tavat käyttää M365 sovelluksia.

Koulutustallenteen koulutuksen jälkeen
Koulutuksen jälkeen saat koulutuksesta myös tallenteen, joka on käytettävissä ilman aikarajoituksia. Voit siis aina palata myöhemmin siihen, mitä koulutuksessa puhuttiin ja miten asiat siinä esitettiin. Tallenne toimii myös silloin, jos jostakin syystä joudut jättämään koulutuksen kesken.

Pääsyn Digikuun päivittyviin Teams Digivalmennuksiin vuodeksi
Digikuu tuottaa, päivittää ja kehittää mm. Teamsiin liittyviä Digivalmennuksia. Tarjoamme kaikille koulutukseemme osallistuville maksuttoman pääsyn kaikkiin, nykyisiin ja tuleviin, Digivalmennuksiimme (n. 20 tuntia materiaalia, loppukäyttäjälle suunnattuna) vuoden ajaksi. Digivalmennukset sisältävät paljon materiaalia käyttäjäystävällisesti 365-ekosysteemin parhaista käyttötavoista. Nämä materiaalit toimivat hyvänä tukena virtuaalikoulutuksille. Vuoden jälkeen valmennusten käyttöoikeudet poistuvat käytöstä automaattisesti eli käyttäjänä sinun ei tarvitse siis tehdä mitään. Saat ohjeet valmennusten aktivoimiseksi sähköpostitse koulutuksen jälkeen.

30 minuutin maksuttoman konsultoinnin
Tiedämme kokemuksesta sen, että koulutuksen jälkeen herää usein kysymyksiä, joihin olisi mukavaa saada vastauksia ilman tuntien googlettelua. Tarjoammekin siis kaikille koulutukseen osallistuneille mahdollisuuden varata Digikuulta 30 minuuttia asiantuntijamme virtuaalista aikaa, jolloin voimme auttaa sinua ja vastata kysymyksiisi. 

100% Tyytyväisyystakuu
Kaikessa Digikuun tekemisessä on nyt ja jatkossa 100 % Tyytyväisyystakuu. Mikäli et ole tyytyväinen koulutuksen sisältöön tai koet, ette saanut sitä mitä koulutukselta odotit niin sinun ei tarvitse myöskään maksaa laskua. Ohjeet Tyytyväisyystakuun käyttämisestä saat sähköpostitse. 

Uusia ideoita, ajatuksia ja tukea oman osaamisen kehittämiseen
Olemme pitäneet useita satoja vastaavia koulutuksia eri yrityksille ja eri käyttöönoton tai hyödyntämisen vaiheessa oleville henkilöille ja tiedämme kokemuksesta sen, että koulutuksessamme saat paljon uusia ideoita, ajatuksia, käytännön vinkkejä ja tukea oman osaamisesi kehittämiseen. Vinkit ovat aina käytännönläheisiä kummuten Digikuun ja asiakkaidemme arjesta ollen näin sellaisia, että voit hyödyntää niitä välittömästi koulutuksen jälkeen. Koulutuksessa ei keskitytä esittelemään tai markkinoimaan M365:sta, vaan opettelemaan käytännönläheisesti sen tehokasta hyödyntämistä arjessa. 

Microsoft 365 -koulutus: Tietoturvallinen viestintä

Koulutus järjestetään virtuaalisesti Tiistaina 6.10. kello. 9:00-11:30. Koulutuksen hinta on 129 euroa (+alv 24%).

Kyllä! Ilmoittaudun mukaan koulutukseen. Ilmoittautumisen jälkeen saat tiedot ja ohjeet sähköpostitse.

Koulutuksen hinta (129 euroa + alv 24%) laskutetaan yhdessä erässä ennen kurssia. Laskutustiedot saat ilmoitettua saatuasi sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisen onnistumisesta.

Ilmoittautuminen on mahdollista perua kuluitta 29.9.2020 mennessä, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Koulutus on mahdollista siirtää toiselle osallistujalle kuluitta myös tämän päivän jälkeen. Olethan näissä tilanteissa yhteydessä Digikuuhun. 

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää koulutukseen liittyen voit olla siitä yhteydessä osoitteeseen info@digikuu.fi tai puhelimitse numeroon +358 2 65100 107.